Urho on kuollut

Runoilija Liihottaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2021 16:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





 
 
mutta maailma kaipaa pelastusta, sillä elämme sellaisia aikoja kuin olemme.

suosittelemme:
pöhöttynyt.
/reliikki
 

Urhon veri virtaa
pitkin hopeista miekkaa
ja uskovaiset hurraavat
kuninkaansa meriiteille.

Vaivasta lahjaksi rahaa
kuin ostaakseen paikkansa
ravintohissien pohjilta,
päättääkseen kurjuutensa sinne.
Päättääkseen kurjuutensa sinne.

Mutta Teitä on huijattu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot