Ei paluuta

Runoilija Aylea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Enää ei ole paluuta.
Tummat pilvet kerääntyvät horisonttiin.
Se mitä on tehty, tulee vielä takaisin,
kuin viimeisen henkäyksen kaiku,
tukehduttaen ne, joista tämä jumalaton halveksunta kumpuaa.

Ja minä lausun sen,
minkä kaikki jo tietävät;
tuntevat piston ja toistavat rukouksiaan.
Maailma on kuihtunut putous,
joka vie meidät mukanaan.

Ihmisen taakka kasvaa.
Eikä hän sokeudeltaan näe ympärilleen.
Tunne tulevasta ei lamaannuta,
vaan sydän haluaa lisää,
mutta minä juoksen pakoon omien käsiemme varjoa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Aylea Ristiriita 26.11.2010 0 Runo
Aylea Burden 9.11.2010 0 Runo
Aylea Ei paluuta 13.2.2010 0 Runo
Aylea A Morbid Sigh 1.2.2010 0 Runo
Aylea The Wreath 10.12.2009 0 Runo
Aylea Shed My Burden 10.12.2009 0 Runo
Aylea Collision 16.11.2009 0 Laulu
Aylea Sombre 14.11.2009 0 Runo
Aylea Lachrymose 13.11.2009 0 Runo
Aylea Winter Morn 12.11.2009 0 Runo