ranta

Runoilija spock

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

viimeisellä rannalla
katson horisonttia
siellä jossain sinä oot
lähdit pois, yksin oon

tahdoin vain sanoa
viimeisen sanan ainoan
koskettaa ja halata
saanut en mahdollisuutta

sanoit, että parempi on
kun menen, sinä yksin oot
tahdoit vain katsoa
menneeseen palata

tarpeeksi hyvä ollut en
toinen oli parempaa
ei ollut ukkosta
tyyntä et tarvinnut

pilvet lipuivat kaukana
repaleisina, onttoina
valon säteet kuolevat
imi lämmön rinnasta

ilman sinun kajoa
kaikki tuntuu turhalta
siksi täällä odotan
sinua ja minua

Selite: 
vähän liian huono keli, huonosti nukuttu yö sekä aivan jostain tuolta oleva fiilis aiheuttaa tälläistä ranteet auki meinikiä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikea ja koskettava runo ystävän lähtemisestä!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
spock s 24.7.2007 0 Runo
spock Nimetön 24.7.2007 1 Runo
spock ... 31.12.2006 0 Runo
spock 09:00 14.10.2006 0 Runo
spock kaksi 8.10.2006 0 Runo
spock kolinportti 22.8.2006 0 Runo
spock 18.8.2006 1 Runo
spock saatan(a) 8.8.2006 1 Runo
spock oma 1.8.2006 2 Runo
spock ranta 30.7.2006 1 Runo