Muotokuva horisontista
kahden maailman välistä
vanhaan kankaaseen peittyy
tuskamme, ilomme
Omaa kieltä puhuen
omat salaisuudet pitäen
haalistuneisen kehysten vankina
voisiko olla
meidänkin tunteilla omat rajansa?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
herkän kaunista. Pidän
Kaunista, kaunista. Muuta en uskalla sanoa, etteivät sanani turmelisi tätä runoa.
Hahmotat muotokuvan, joka kertoo tunteista ja kaipuusta.