kaatakaa vaan

Runoilija LunaDreamer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suoraan sydämmestä, fosforinsinestä ja kuuntomusta. Kiitän etukäteen kommenteista ja viesteistä, en ole ilkeä jos en vastaa, hajamielinen vain :>
 

Kaatakaa kaikki päälleni.
Antakaa sen tulvia ylleni.
Jopa sinä joka olit kallioni,
petit minut pahimmalla tavalla.
Uskoit minusta muuta kuin koskaan olin ollutkaan.
En tule niitä sanoja koskaan anteeksi antamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot