missä mennään

Runoilija LunaDreamer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suoraan sydämmestä, fosforinsinestä ja kuuntomusta. Kiitän etukäteen kommenteista ja viesteistä, en ole ilkeä jos en vastaa, hajamielinen vain :>
 

ollaanko vaiko ei sittenkään.
mä rakastan sua, vai tajuatko sie sitäkää?
onko tää vain maalattua taulua vai onko tässä
sittenkin trubaduurinlauluja.
anna mulle merkki, sano jos edes välität.
anna mulle edes jotakin,
jotain mikä kertoo sen että kenties sittenkin olet läsnä ja välität.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot