Odotus

Runoilija Hellutus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jo aikuinen, silti "elämän esikoululainen"
 

Odotan...
- silmiäsi, joista näen Sinun odotuksen
- suutasi, joka hymyilee odottavasti
-korviasi, jotka kuulee huokauksemme
- käsiäsi, jotka tarttuu odottaviin käsiini
- sydäntäsi, joka sykkii samaan tahtiin sydämeni kanssa

Odotan...Sinua!

Selite: 
Odotus on kiehtova tunne, raastava, kaipaava, kutittavan suloinen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot