Jos

Runoilija Hellutus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jo aikuinen, silti "elämän esikoululainen"
 

Jos nyt sanoisin: ”Tule, en jaksa”
Tiedän että vastaat;ei ole
ei ole bensaa,
ei ole rahaa,
ei ole aikaa,
ei ole autoa.
Siis; minun on jaksettava ilman Sinua!

Selite: 
29.03.2008, kuumeessa, sairaana, yksin.
Kategoria: 
 

Kommentit

niin.. yksin kun on.. silloin on aikaa puntaroida elämäänsä ja tunteitaan..

 

Käyttäjän kaikki runot