Tuhottu sielu

Runoilija haurasenkeli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Naurunkin pohjalla voi olla suru, ja kun ilo päättyy, murhe jää.."
 

Putoan taas alas,
syvälle pohjaan

Silmät kyyneileistä
täynnä

En saa henkeä
Yritän huutaa, mutta
mitään ei kuulu

Taas minut on petetty
ja jätetty

Aina yritin olla hyvä
ja tyydyttävä,
mutta sekään ei
kelvannut

Sinunlaisellesi mikään
ei riitä

Annan kuitenkin anteeksi - niin kuin aina

Kuitenkin päivä päivältä
rikot minua hitaasti,
mutta varmasti sisältä
Jonain päivänä tiedän
lasin hajoavan ja
minun tippuvan
ikuisuuteen

Viimeistään silloin
toivon sinun tietävän
mitä minulle teit

Näin sinullekin pala
tekojesi seuraamuksia

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot