Polut erkanevat

Runoilija haurasenkeli

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Naurunkin pohjalla voi olla suru, ja kun ilo päättyy, murhe jää.."
 

Nää voi olla viimeisiä sanoja,
joita tullaan enään vaihtaan
Viimeisiä hetkiä, mitä
tullaan enään yhdessä kokemaan
Mut mä en tästä jäähyväistä
tee, me tullaan viel tapaan
hetkis paremmis, ajoituksis
oikeemmis

Ainoo asia, mitä enään täl
hetkel haluan sulle sanoa
on, et sua aina illalla lämmöllä
muistelin, vaik tiesin et sä aina
säännöistä luistelit

Toivon sun tietävän,
et olisin vuokses voinu
tehdä mitä vaan,
jos se olos olis tehnyt
paremmaks

Mut nyt me molemmat
tiedetään, et meijän
tiet veiki erilleen
Kaikesta huolimatta
rakastan sua silti,
turhaan sitä itseltäni
kiellän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot