Heinäkuukuolema.

Runoilija Gretel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Täällä naapurit tuntevat sinut
äiti muistaa nimeltä ja
muistaa toki myös muistuttaa
Työvuorot kasvattavat valtameriä
keskeneräisiä kaipauksenalkuja

Ne pitäisi viedä pois
ja lopettaa

Minulle sinä olet odotus
katse lavalta rantaan
Ja jos en olisi koskaan

Ei sanaakaan tänään
ruohikko piirtää mustaan paitaan
Kivuttomuus
käsitteenä suorastaan hellyyttävän utooppinen

Elmer Karr
poika joka häpäisee ja
vasta sitten tappaa

vetää jalkojen alta

minulta

koko maankamaran.

Selite: 
Häikäilettömän hyvin toteutettu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot