Ensilumi satoi Hämeenlinnassa.

Runoilija Gretel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajatus siitä, että kannattelin sinua pinnalla
nyt ei ole edes pohjaa
jonne vajota

Tänään
punaiset pakettiautot ajetaan mereen
minulla ei ole
sanottavaa

Koskaan ei voisi elää täysillä
aina voi
vielä kovempaa

Kerro minulle

kilometreistä ja siitä
miten herään paniikkiin yöjunassa
kerro miinus kahdestakymmenestäviidestä
maaliskuun aamuista
kerro vääristä papereista
kotona itkevästä pikkusiskosta

Kysyisitkö vielä kerran
lupaan vastata

Ja kun viimein havahdun
lupaa olla elossa

Älä unohda

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot