Nimetön

Runoilija tunteikas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2009
Viimeksi paikalla: 19.8.2015 20:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuinka koskettaa kevätyö
kauniimmin
soi hopeinen huilu yössä
silmät kyynelehtien



~ lahja ~ kauniisti soitat, maailma silmissäsi, kimaltaa kaunein


Ikuinen kevät


iltapäivän pumpulissa
kulkevat kätesi
nukan laulussa taivas
ikuinen kevät
hellä sylisi

ja minä synnyn uudestaan
naisellisuuteni
joka kaarella
Rakkautesi

11.04.2014
 

~ ~ ja ne tuhannet
vanamon nuput
niin avautuvat

sylisi taivas

taivaani ~ ~

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot