Toisen

Runoilija Grauh

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen, ajattelen, puhun.
 

Toisen oma himot nostaa, kaverin nainen himosta loistaa.
Kaverin mieli pullossa, ilonsa saa kuorista
Huomaako kukaan minua,
Himon riivaamaa pirua.

Tunteet voisin paljastaa
Toiveet kaikki toteuttaa
Oman mielen haavoittaa
Toisen mieltä parantaa

Kiellätkö oman elämäsi
Kiellätkö tuskan tuntemasi
Kätketkö särkyneen sydämesi
Huolitko vilpittömän apuni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Grauh Elämä 11.5.2009 0 Runo
Grauh Teko 21.3.2009 0 Runo
Grauh Kuiskaus 28.8.2008 1 Runo
Grauh Toisen 18.8.2008 0 Runo
Grauh Sananen 15.10.2007 2 Runo
Grauh Hero of Ancient times 7.9.2007 1 Runo
Grauh Yksinäinen sielu 25.6.2007 4 Runo
Grauh Dead 13.6.2007 0 Runo
Grauh Vuodatus 12.5.2007 1 Runo
Grauh Kauneuden kukka 8.4.2007 1 Runo