Sanat päässäni kaikuvat
Muistuttavat sanoistasi
Ajatukseni, pysy poissa
Älä tavoittele mahdotonta
Mahdotonta minulle
En tiedä muistatko
Sanoja lausuttuja
Muistan ne hyvin
Kuinka voisinkaan unohtaa
Selite:
Joitakin ei vain saa mielestä, vaikka pitäisi
Jos on vähän sekava, älkää välittäkö, niin on kirjoittajakin :)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
'' Sanat päässäni kaikuvat
Muistuttavat sanoistasi
Ajatukseni, pysy poissa
Kuinka voisinkaan unohtaa ''
Niinpä. Unohtaminen on harvinaisen vaikeaa, vaikka kuinka tahtoisi unohtaa, se ei aina onnistu. Pidän runostasi ja tavasta jolla kirjoitat.
Hyvät synttärit.
"kuinka voisinkaan unohtaa" niinmpä.
Hieno runo :>