Ihan sama kummalla puolen aitaa

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1181
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 16.6.2024 20:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Minä pelkään, 
että siinä käy
juuri niin
kuin kirjoitin.

Pelkään, että sekoitan itseni
ja muut,
oi voi paimenpoikaa.


Piikkilankaan takertuvat
tuubaan teipatut
jumppakuminauhat,
ja kappas vain minä voitan aina
arvonnassa.

Pääpalkintona älytön voltti,
vaikkei ollut tarkoitus.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hupskeikkaa ja niinhän siinä sitten kävikin

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot