Peitevoide

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1170
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 6:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Ahdistus vyöryy yli
kiireen, hahmottamisvaikeuksien,
tarkkaavaisuuspulmien, muistamattomuuden,
liian muistamisen, hirvittävän yrittämisen,
sekamelskan, mielikuvituksen ja
timantinkirkkaan tajuamisen
ryöppyinä.

Että osaan, enkä osaa.
Että tiedän, enkä tiedä.
Että kelpaan, enkä kelpaa.

Olen heinäseiväs kuviosahassa,
unohtunut nenäliina, tippa nenänpäässä.
Olen kiireessä nurinpäin puettu paita,
ehtimätön peitevoide, väärät sukat ja
tuhat toivomusta.


Haluaisin vain pysähtyä, hengittää. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihania vertauksia, tosiaankin kannattaa levähtää välillä <3 
Vaikuttava runo, sen tuntee. Hieno. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot