Lokkiko

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1171
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 18:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Me jäimme märehtimään
Mozartin Kuulaa,
haukkasin ensin ja
kysyin sitten, haluatko maistaa.
Joku kysyi,
mitä luvattomuuksia teimme.
En mitään, ei me mitään, kakaisin.
Nielaisin möykyn.
Rottinkipalli narahti.
Hikipisara vierähti pitkin 
paidan saumaa
kainalosta kylkeen. 
Yritin pysyä keskellä vaatteitani.
Osoitin sormella ikkunasta:
Katso, lokkiko noin lentää!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hih, hauska runo vaikkakin vaikeasta tilanteesta
Hätävalheita kannattaa aina keksiä <3
hei dramaturgi on syntynyt sielusi syövereistä

kaunis kiitos

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot