Pourquoi pas

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1174
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 6:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Istun tässä,
kunhan vaan,
juolahti pipo päähän.
Purkki kädessä,
mistä lie, liepeissä
elämän, elävän kuvan,
kuvittelen,
 
ikuisesti ei voi olla hämärää,
oikeasti olin oikeassa,
jäin vaan kilttinä junnaamaan.

Jonakin päivänä.
Pourquoi pas?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä jonakin päivänä tosiaankin, jossakin <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot