Pakistanilaiset silitysraudat

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1176
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.5.2024 7:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Voin haistaa värin
jo ovelta.

Vannon,

se on punainen.

Samaan syssyyn voisin
luetella ne kaikki seitsemäntoista
punaista vaihtoehtoa,
jotka olen jo listannut,
ihan vain siltä varalta,
jos kuitenkin tulee puheeksi.

Pitää varautua kaikkeen.
Aivot käyvät kuumina.

Värin aistimiseen tarvitaan
tietynlaista herkkyyttä.

Olen itsekin,
tiedäthän sen.

Pöydällä on lehti, sen otsikko
on laitettu huutamaan minulle.

Vaikkei olisikaan, tunnen sen.

Katson muualle.

En sano mitään.

Pitäkää tunkkinne.
Niin kuin siinä vitsissä.

Pakistanilaiset silitysraudat
on jo tosi vanha juttu.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot