Kliseet

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1172
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Jos et täysillä pysty,
vedä puolittaisella.
Hernekeitto vedetään
herne kerrallaan.
Mitä menettäisit?
Ennen vanhaan parsittiin
koinsyömät alushousut ja 
hiihdettiin kesät talvet kouluun.
Kirjoja kunnioitettiin,
pidettiin huolella.

Luovu vanhoista kaavoista,
kulje rantakalliot,
mutta lopeta kliseet.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan oikein, vanhat kaavat joutavat romukoppaan <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot