Nimetön

Runoilija escada

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 28.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Päivä päivältä käyt heikommaksi
Et halua näyttää sitä
mutta kaikkihan sen huomaavat
Mikset voisi sanoa että sattuu
ettet jaksa enää
Haluaisin lohduttaa, halata
Muttet anna
Paha olo sinun puolestasi
Tiedän ettet ole täällä enää kauaa
En vain haluaisi kohdata sitä päivää
Se tulee kuitenkin niin pian
Meillä olisi vielä monta matkaa yhdessä
Miten maailma voikaan olla niin julma

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
escada Nimetön 21.10.2009 3 Runo
escada Nimetön 22.6.2009 1 Runo
escada Nimetön 28.5.2009 1 Runo
escada Nimetön 15.8.2008 0 Runo
escada Mielessäni 29.6.2006 1 Runo
escada En koskaan voi unohtaa 29.6.2006 0 Runo
escada Nimetön 28.6.2006 0 Runo
escada Nimetön 28.6.2006 0 Runo
escada Nimetön 28.6.2006 0 Runo
escada Myöhäistä 28.6.2006 0 Runo