Tappo

Runoilija Nooda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

God help the outcast
 

Valkoinen vesi kehoosi kietoutui.
Kumartui hiljaa sotkien puhtaan ihosi
savuisilla sanoilla ja vaikeilla tuoksuilla.
Olit piilossa valtavan kirjahyllysi takana,
haparoi ja kompastu
minuun älä jää.

Katso tätä sumuista taloa ja harsoja sen seinillä.
On poskeni haavoille revitty
ja silmäni sokeiksi lyöty.
Et ole nähnyt minua oikeasti,
sillä minä olen vettä.
En voi sinuun kajota,
sillä käteni uhkasit suudelmin sitoa.

Vaikeroivat naisenkasvoni
otettu ja heitetty kiero ruumiini
Peskää se nukahdettuani valheiden huoneeseen
Tiedän että suudelmalla sen peittelet
sydämeesi kuitenkin
Tee mitä tahansa, mutta minuun älä jää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todellakin voimakkaita tunteita ja tunnelmaa. pidin paljon. ja ihailen tapaa miten käytät sanoja. "sillä käteni uhkasit suudelmin sitoa" on persoonallisesti ja hienosti ilmaistu, wau!

Koskettavia tuokiokuvia ja voimakasta tunnetta.

 

Käyttäjän kaikki runot