...

Runoilija Deluxe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.7.2009
Viimeksi paikalla: 2.2.2022 15:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu taas vaan et kaikki hajoo käsiin..
Mä en jaksa olla vahva, mä en jaksa mitään.
Tuleekohan se päivä mulle enään koskaan,
et mä en mieti sua,
voisin lopettaa sun rakastamisen..
ja olisin onnellinen jonkun muun kanssa..
Mä en oo vaan varma, oonko mä valmis tai haluanko mä irrottaa susta..
Sä oot vaan mun koko elämäni, antakaa anteeks,
sä saat mulle pahimman ja parhaimman olon.
Kun tapaa sen oikeen sen tietää kyllä, ja mä oon tavannut sut,
harmi vaan et sä haluat kokeilla siipiäs muualla, et enään olla mun kanssa..
Mä en voi sua kahlita.
Kukaan muu ei voi tietää, eikä ymmärtää kuin me kaksi. Sinä ja minä.
Mä rakastan sua aina. kuka tahansa saa sanoa mitä tahansa.
Mä olin onnellinen. Enään en oo..
Taas mä itken ikävällä itseni uneen.

Selite: 
arkistoista :) pahaa oloo eron jälkeen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Deluxe syksyღ 6.10.2010 2 Runo
Deluxe Nimetön 14.9.2010 0 Runo
Deluxe Yksin.. 26.2.2010 0 Runo
Deluxe ... 7.9.2009 0 Runo
Deluxe Ikävä.. 7.9.2009 0 Runo
Deluxe Nimetön 7.9.2009 0 Runo
Deluxe uusi elämä. 7.9.2009 0 Runo
Deluxe Muistatko.. 7.9.2009 0 Runo
Deluxe seinät. 11.7.2009 1 Runo
Deluxe Tule jo! 11.7.2009 1 Runo