Ikävä

Runoilija Ikthus

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Työkavereiden helähtelevää naurua käytävällä, tasaista puheensorinaa avoimesta ikkunasta.
Raikas syystuuli heiluttelee papereita seinällä.

On perjantai
ja viikonloppu edessä.
Hyvää seuraa ja vapaata.

Sydän itkee kuitenkin ikäväänsä.
Sinua minulla on ikävä,
rakkaani sinua.
Olet muistoissani,
aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot