Elämäni Rakkaus

Runoilija Ikthus

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun sylisi lämmössä
uskalsin sulaa naiseuteen.
Riisuit suojakuortani jokaisella
silityksellä ja kosketuksella.
Opetit minulle,
mitä on rakastaa.

Sydämemme sykkivät
samaan tahtiin,
niinkuin vain sielunkumppaneilla voi...

Vieläkin,
vaikka rikkinäisyytemme ohjasi
tiemme eri suuntiin,
tunnen,
kuinka sydämemme
yhä soittavat yhteistä sävelmää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää ja kaunista..

Hyvin kaunis rakkautta kuvaava runo, jonka sanoma kosketti minua syvältä.
Ehdottomasti suosikkeihin!

 

Käyttäjän kaikki runot