Nimetön

Runoilija Aana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kenties olen kyyninen ja katkera, mutta loppuun asti romantikko
 

Toivottomuus,
se tunne kun happi loppuu
kesken sisäänhengityksen,
veri lakkaa virtaamasta ja
hyytyy.

Haluan repiä Hänet, jota
kutsuin ystäväkseni irti siitä
toisesta, joka merkitsi
eniten.

Tarttua petturin
punaiseen hiuspehkoon
ja raapia,
repiä,
lyödä,
raastaa
kunnes hiusten puna
on levinnyt kaikkialle,
vuolaana.
Tunnen kulmahampaideni
kasvavan
verenhimostani.

Isken Sen päätä
ruostuneeseen ovennuppiin,
veri ei enää vuoda,
(paitsi omasta sydämestäni),
sillä kaikki veri
on huoralta jo
merenä lattialla.

Petturin veri
on raivostuttavan punaista,
olen härkä, jolla
veri on vihreää.

Selite: 
hmmmm... Taisin olla hieman vihainen tätä kirjoittaessani alkuvuodesta -05, 15v
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Aana Nimetön 22.6.2008 0 Runo
Aana Nimetön 22.6.2008 0 Runo
Aana Nimetön 22.6.2008 0 Runo
Aana liiallista kastelua 21.6.2008 6 Runo
Aana Niin paljon parempi olla 26.9.2006 2 Runo
Aana Nimetön 23.8.2006 0 Runo
Aana Petti 23.8.2006 1 Runo
Aana Nimetön 4.8.2006 0 Runo
Aana Ensirakkaus 4.8.2006 5 Runo
Aana Nimetön 29.6.2006 0 Runo