Veljelle...

Runoilija temi

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen hetken...
 

Sain aamu varhain sen kuulla,
ettei veljeä enää olekaan mulla.
Toivoin että se unta olla vois ja
aamu sut takaisin tuonut ois.

Tässä kun nyt luonasi seison, silmin kostuvin.
SUA tahdon kaikesta kiittää ja
uskon että sulla on siellä kaikki hyvin.

Selite: 
Kaipaan vielläkin 20vuoden takaa....
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa.
Haikeaa ikävää.

 

Käyttäjän kaikki runot