Taulut

Runoilija Joannie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.6.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2020 18:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
8.9.1989

 

Hiljaisuus

 

Enää on vain hiljaisuus

 

Kuulen kuinka sydän

kutistuu

riutuu

loputtomassa yksinäisyydessään

 

Näillä loputtomilla

kylmillä teillä

sydän yksin jää

pystyykö näin elämään

 

Miksi kukaan ei kutsu yksinäistä sydäntä

johdattakaa yksinäinen valoon

kutsukaa eksynyt sielu kotiin

 

täällä

alla ikiaikaisten tähtien

sydän kaipaa jotain

joka voisi sen pelastaa

 

mutta kuka voi elämästä opettaa

kun tie eteenpäin kulkee pilvissä

syvällä tuulten hajotettavissa

myrskyjen riepoteltavissa

 

Auringon laskussa

pimeyden saapuessa

yksinäinen sydämeni

katselee hiljaisuuttani

seinillä maalaukseni virheeni kertaa

 

minun

virheeni

epätoivoni

yksinäisyyteeni

katkeruuteni

 

Pelasta sydämeni

se mitä siitä jäljellä on

 

”Hän maalaa yksinäisyytensä tauluihin tuhansiin”

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavalla tavalla kirjoitettu, maalaaminen on terapiaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Joannie Taulut 7.5.2019 1 Runo
Joannie Mummiina 6.5.2019 4 Runo
Joannie Katkeraan loppuun asti 24.3.2018 3 Runo
Joannie Ajaton 24.3.2018 1 Runo
Joannie Kerran 25.3.2015 3 Runo
Joannie Sano 24.3.2015 3 Runo
Joannie Kauas 7.8.2014 0 Runo
Joannie Marttyyri 28.6.2014 0 Runo
Joannie Muistot 28.6.2014 3 Runo
Joannie Joannie 24.2.2014 3 Runo