kaksoiskosketus

Runoilija 8c0ca9feaa8c0aa99f49c7da01c390a9

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2006
Viimeksi paikalla: 10.6.2018 18:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vain semmoista mitä et voi unohtaakaan
 

kuljit mun vahvojen muurien läpi

murentamatta palaakaan

sulta en halua peitellä sitä

mitä muilta oon pyrkinyt salaamaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot