toisinaan

Runoilija murumurmeli

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 11.9.2007
Viimeksi paikalla: 22.5.2020 14:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.9.1990

 

toisinaan
silmät puoliavoimina
autoilen yksin ateenaan
suutelen tyttöä
unohdan pölyn kaduilla ja kirjojen takana, siellä minne en koskaan katso

jätän kaiken ja muutun eläväksi

kiveksi jonka menestyjän viitta on levitetty sammalelle
yötä varten

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykästyin kovin.

Luin moneen kertaan...
Kaikki aikanaan, tietysti mielikuvissa voi tehdä mitä vain <3 
Toisinaan runot kolahtaa! Hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot