Haluan sut

Runoilija Ernestiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sä lennät jossain kaukana korkeuksissa
Huojut hetkestä hetkeen elämän trapetsilla
Jos et kiinni saa keinusta seuraavasta
Mä voin alla se verkko jolle voit pudota

Verkossa on reikiä, ei sekään ehjä oo
mutta kestää kyllä jos korkeelta putoot
Tahdon olla se ihminen johon voit luottaa
Olla häilyvän keskellä jotakin varmaa

Et voi sanoa ettet ole sitä mitä mä ootan
jos oot just se ihminen mitä eniten haluan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot