Kirja

Runoilija AL

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huomasin hyllyssäni kirjan, omanani aina pitänyt

tosin en aikoihin ollut avannut, kun sen avasin,

oli ensimmäiselle sivulle kirjoitettu nimesi ja vuosiluku

hämmennyin ja aivan toiseen maailmaan putosin

ajatukset siirtyivät vuosia taakse päin sille rannalle

jolla onnellinen olin, jota tuskin koskaan unohdan

hiljaa kirjan suljin ja laitoin takaisin omalle paikalleen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
AL Nimetön 7.2.2011 3 Runo
AL Rakkaus 16.4.2011 3 Runo
AL Kostea katu 30.7.2010 2 Runo
AL Uskon itseeni 7.2.2011 1 Runo
AL Kaikki vuodenajat 28.5.2013 0 Runo
AL Vuosi 13.10.2010 0 Runo
AL Arki 5.10.2010 0 Runo
AL Kirja 28.4.2010 0 Runo
AL Milla 20.9.2012 0 Runo
AL Anteeksi, en vai voi luottaa sanoihisi 20.4.2010 0 Runo