Tänään

Runoilija Mymmeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You stopped.
 

Se loppu tänään
.........siun ja miun juttu.

Tekis mieli itkee samallalailla
........kun nyt.

....
tuolla ulkona sataa.
Mutkun mie en osaa.

Mie rakastan sinuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Helvetin ihana ^^

Suosikit <3

Ihana. Murre teki siitä vielä hienomman. :)

Oijoi, suloinen.

Mulle tuli tästä heti
yksi mun kaveri
mieleen.^^

Helvetin ihana ^^

Suosikit <3

Ihana. Murre teki siitä vielä hienomman. :)

Oijoi, suloinen.

Mulle tuli tästä heti
yksi mun kaveri
mieleen.^^

 

Käyttäjän kaikki runot