Ihaninta

Runoilija Mymmeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You stopped.
 

Tuoksuu, pörrötä vähän miun hiuksia.
Nuuhkase. Niin miekin.
Rutistan. Niin siekin.

Hyppää niin en jää

............................................................reunalle

Selite: 
Mies, joka käskee katsomaan Notebookin - Rakkauden sivut.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännittävä ja samalla ihana :)

Jännittävä ja samalla ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot