uniko

Runoilija tuulilasinenkeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 20.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tanssiin mu pyysit
pitkin lattiaa kiidettiin
tangoon taivutit
yöhö asti tanssittiin

yöhön käveltiin
ruusun punaisen poimit
mulle sen ojensit
pisti piikki terävä

nauroit ja veren nuolaisit
poskeani kosketit
ruusua nuuhkaisit
ja suutelit

aamu valkeni rannalle
siellä sylikkäin istuttiin
tuui kova puhalsi
aallotko sut nieli

yöllä taas tanssi soi
mmun luokse palasit
valssii mut pysit
aamulla et kadonutkaan

Selite: 
kirjotettu eräälä tylsällä ruotsin tunnilla..
Kategoria: 
 

Kommentit

mä myös pidin(:

 

Käyttäjän kaikki runot