Nimetön

Runoilija tuulilasinenkeli

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 20.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sä mulle hymyilet
saat mut nauramaan
unohtamaan

sä mua kosketat
mä värähdän
nautin

sä mulle puhut
mä kuuntelen
muistan

silti vain pelaat
miksi et luokse laske
mietin

sua rakastan
sä vain pelaat
miksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

juu, kirjotus virhe tullut.:)

 

Käyttäjän kaikki runot