Nimetön

Runoilija Lejla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2006
Viimeksi paikalla: 23.8.2016 22:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuin hämähäkki
jokainen täällä kutoo seittiään
pienistä säikeistä
syntyy kaunis taideteos

välillä tuuli repii liian hennot liitokset
tai ohikulkija hajottaa kaiken palasiksi

on vain jatkettava
korjattava jäljellejäänyt
tai lähdettävä ja rakennettava
vielä vahvempi taideteos

on rakennettava jokainen seittimme niin
jotta tavoittaisimme omat saaliimme
on tehtävä parhaansa kohti jokaista unelmaa
ottaa vastuu omasta onnellisuudestamme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lejla Nimetön 14.11.2014 1 Runo
Lejla Nimetön 4.11.2014 3 Runo
Lejla Nimetön 4.11.2014 0 Runo
Lejla Nimetön 5.10.2013 2 Runo
Lejla Nimetön 4.11.2012 0 Runo
Lejla Nimetön 2.4.2012 0 Runo
Lejla Nimetön 26.2.2012 0 Runo
Lejla Nimetön 25.2.2012 0 Runo
Lejla Nimetön 19.2.2012 0 Runo
Lejla Nimetön 19.2.2012 1 Runo