Äänetön Huuto

Runoilija wRiTeR-92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tykkään kirjoittaa silloin kun siltä tuntuu. Sen hetkinen tunnetila yleensä inspiraationa. Hope you like them! :) Ja kiitos kaikille palautteen antajille! :)
 

Huudan, karjun, mesoan
Keskellä ihmisjoukkoa
Rintaa puristaa, ahdistaa
Enkä ääntä saa kuulumaan

Mennessään ihmiset tyrkkii, rynnii
Ohitse kulkevat omaan rytmiin
Osa katsoo ja kääntää pään
Mutta jatkaa matkaa sanomatta mitään

Happi loppuu, heikottaa
Huutaminen ei auta asiaa
Pyyhin kyyneleet
Ja hymy naamaan
Kukaan ei saa nähdä
Kuinka satuttaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot