Tanssi

Runoilija ZaGaali

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tietäen toisesta mitään, mysteerisesti tarraudut minuun.
Tanssiin tarttuen ja sanomatta sanaakaan. Kätemme koskevat ja kipinän tunnen.
Silmäsi kauniit, lumoavat tyhjän pään. Suuta kiinni en saa.

Valloitit minut kokonaan ja hitaan tanssin myös saan.
Tanssin jälkeen meet ja sustako en enää ikinä kuulla saa?
Huudan perääsi, nimeäsi kysellen. Vastaat takki portaissa hulmuten.

Sinä et tiedä minusta mitään, mutta minä tiedän sinun nimesi.

Tiedän että elämme outoa aikaa ja luovuin unelmastani jo aiemmin.
Sitä iltaa mietin hymyillen ja kaipuutani parannellen.
Tunsin sinut viisi minsaa ja ikuisen kodin sydämestäni veit.

Selite: 
No.. Tällainen vaan tuli. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana!! Niin todellinen:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ZaGaali Tiedätkö 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Tunne 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Tarvitsen 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Se 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Tyhjä kuori 13.2.2011 0 Runo
ZaGaali Halu 23.2.2010 0 Runo
ZaGaali Tanssi 28.7.2009 1 Runo
ZaGaali Yksin. 25.5.2006 3 Runo
ZaGaali Poissa. 22.5.2006 1 Runo