Tyhjä kuori

Runoilija ZaGaali

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vierelläni olet, luokseni olet tullut.
Kahvikuppi tärisien, sanojani miettien.

Sanoja sanojen perään, vaan tajua en mitään.
Ihmetellen kauneuttas, vierelläsi istuen.

Sanat kietoutuvat kaulani ympärillä,
estäen ääntä tulemasta. Olen lukossa.

Ilman sua, mä katoaisin päältä maan.
Sillä ilman sua, mä olisin
tyhjä kuori vaan.
Auki ammollansa, helmeänsä odottaen.
Elämää täynnä, mutta sisältö puuttuen..

Kysyt mikä on. Minä hymyilen ja
tiedän, että tiedät vastauksen.

Sanot jotain ja lähdet pois, ennen kuin tajuan
Ovi kiinni on ja sinusta ei jälkeäkään.

Ilman sua, mä katoaisin päältä maan.
Sillä ilman sua, mä olisin
tyhjä kuori vaan.
Auki ammollansa, helmeänsä odottaen.
Elämää täynnä, mutta sisältö puuttuen..

Koska sinusta kuulen, sitä tiedä en.
Hiljaa taas kotonani, sinua ajattelen.

Mietin miksi mitään sanonut en.
Sanonut sen mitä sinusta ajattelen.

Ilman sua, mä katoaisin päältä maan.
Sillä ilman sua, mä olisin
tyhjä kuori vaan.
Auki ammollansa, helmeänsä odottaen.
Elämää täynnä, mutta sisältö puuttuen..

Selite: 
laulu viritelmä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ZaGaali Tiedätkö 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Tunne 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Tarvitsen 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Se 1.4.2013 0 Runo
ZaGaali Tyhjä kuori 13.2.2011 0 Runo
ZaGaali Halu 23.2.2010 0 Runo
ZaGaali Tanssi 28.7.2009 1 Runo
ZaGaali Yksin. 25.5.2006 3 Runo
ZaGaali Poissa. 22.5.2006 1 Runo