Nimetön

Runoilija DeadFlower

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin huoleton pieni tyttö.
Hymyllään valloittaa kovankin sydämen.
Mutta entäs tytön sydän?
Kuka sen valloittaa?
Kuka sitä ymmärtää?
Ei kukaan.
Kukaan ei tunne tuota tyttöä.
Antavat ulkokuoren hämätä.
Väsyneenä elämään toisten vuoksi,
tyttö kaatuu maahan,
eikä enää nouse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot