Kipu

Runoilija Latimeria

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 4.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen kipusi, kaipuusi.
Minä olen ikäväsi, ihmistä kohtaan.
Minä olen kipusi, syvä kaipuusi.
Minä olen ikäväsi ihmistä kohtaan.
Tunnetko Rakkauteni?
Minä en.
Tunnetko Rakkautesi?
Minä en.
Tunnetko Ikäväsi, kaipuusi?
Tunnetko kipusi? aiheutan sen.
Minä olen kipusi, kaipuusi.
Minä olen ikäväsi, jotain muuta kohtaan.
Minä olen kipusi, syvä kaipuusi.
Minä olen ikäväsi kohtuutta kohtaan.

Selite: 
Narsistin mantra
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on vaan niin kammottavan totta... Elin narsistin kanssa 7 vuotta... Ja noin se vaan on. Nyt tajuan olevani ei mitään...
Just toi "minä" korostuu narsistin maailmassa...
Hauskaa synttäriä!!

 

Käyttäjän kaikki runot