Keinuttajat

Runoilija Kerääntyvä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2007
Viimeksi paikalla: 21.10.2021 15:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Where your fear comes from? *Ihmiset, jotka eivät ole käyneet pohjalla, eivät voi katsoa ylöspäin. *"Runous parantaa ne haavat, jotka ymmärrys on lyönyt." -Novalis
 

jos näkökenttäni ei olisi pelkkää sahanpurua
enkä oksentaisi ulos sisäänkasvanutta lastani
ehkä sinäkin istuisit alas
ja kuuntelisit
mitä minulla olisi sanottavaa
darwinin evoluutioeorioista sun muista,
sinusta ja minusta,
olisiko se mahdollista

jos istuisisin tässä vieressäsi
koko yön
sitä selittämässä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot