Nimetön

Runoilija sokeana huomiseen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mua ei voi verrata mihinkään mikä on maan ja taivaan välissä.
Ei onneen tai sen varjoihin.

Sä et näe mua auringossa tai pimeässä.

En kuulu tänne, en mihinkään.

Mulla ei ollu tarkoitusta kun ilmestyin tänne maailmaa.

Mutta silti ne katkoo mun siivet, ei halua päästää mun sielua lepäämään.

Mutta toivon että vielä joskus saan tarkoituksen mun elämään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot