Nimetön

Runoilija sokeana huomiseen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänä aamuna aurinko ei paista.
tänä aamuna herään yksin.
tänä aamuna odotan soittoasi.
tämä aamu tuntuu parhaalta pitkää aikaan.
se johtuu siitä että sain vihdoin vastauksen meistä.
ja tiedän että näemme tänään:)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot