yksinäinen

Runoilija HeartBreaker

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen yksin.
Kaipaan vierelleni jonkun, jonkun joka välittää.
Jonkun jonka kädestä pitää kiinni.
Löysin sut, mutta haluat olla vain kaveria.
Se sattuu, todella paljon, viiltää syvältä.
Tunnen itseni yksinäiseksi, haavoittuneeksi.
Pakko vain on antaa olla ja unohtaa..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Auts! tuntuu niin tutulta, mut kaikki voi muuttua kun antaa asioiden mennä omalla painollaan, vaikka se ei kivalta tuntuisikaan. Toivo on puoli elämää eikä koskaan tiedä mitä tapahtuu.

kiitos kommentistasi! voisin tähän lainata sun sanojas, nää on ihan ku mun ajatuksia.
rehellisen aito runo, koskettaa.

kai se niin menee..

kaipauksen vuoksi ihana

 

Käyttäjän kaikki runot