ukkonen

Runoilija ninjapingu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päästä pehminny jantteri
 

Älä kulta turhaan pelkää ukkosta, sen osumatarkkuus on jotain 1 miljoonasta. Mie olen se vaarallisen tarkka kun osuin siihen yhteen ainoaan 6 miljardista, jonka kanssa haluan jakaa elämäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli niin ihana jotta mun täytyy pistää suosikkeihin :) herttainen ja hyvä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot