kakkaajakultaa

Runoilija ninjapingu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päästä pehminny jantteri
 

rakas kulta, tuli kakka multa.
sohvan viereen tortun väänsin,
sie kylkeä vain käänsit.
aikani pyörin ja vähän sillä leikin,
sulle halusin laittaa iltameikin.
Sain sulta sitten paperia,
tiesin etten jää ilman kaveria.
Sua ehkä hiukan vähän rakastan,
sen tortun susta muistoksi pakastan.

Selite: 
Lätkäsin tällasen tyttelini seinälle facebookissa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot