Rakkausruno

Runoilija Emmasofia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tul ny jo
Älä ol ujo
Joka ehtoo mää vartoo
Keltane kuu kattoo
Vinttikamari klasist
Ottani o märkä hijest
Tul ny jo vaa
E jaks orottaa
Raitit kiarus
Täkkiki mytys
Tul jo ny
Pää ja tyyny
Tarttis yhtee soppii
Alja jo oppii
Et tul aikanas
Viä mu mukanas
Tuo taas takas
Ehtoost toisee
Ain samammoisee
Kurjuutee tälläät
Mis sää mälläät
Tul ny jo
enne ko kajo
Aamune koittaa
Viserrys voittaa
Aikaste lintuje
Aika aamulypsyje
Voi rakas Matti
Rakas Nukku-Matti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot